Egy kis szünet

Kedves Kollégák!

A július első két hete a Somogyi-könyvtárban a kötelező szabadság időszaka. Természetesen ez nem jelent teljes leállást, bizonyos szolgáltatások fennakadás nélkül mennek, a gazdasági osztály félévet zár, a műszak elvégzi a szükséges javításokat. És természetesen mi is elérhetőek vagyunk telefonon, emailban és a szokásos módon.

Az elmúlt hetek, hónapok sem teltek eredménytelenül. A kistérségi találkozó óta elkészültek a tavalyi évről szóló beszámolók (remélem megkaptátok), elkészült az öt éves fejlesztési terv összegzése, összeállítottuk a TEKE-t (hamarosan elérhető a honlapon), elkészítettünk egyéb beszámolókat és terveket a minisztérium számára. Volt egy megyei könyvtárosnap, jelenleg is zajlik a KönyvtárMozi tábor Ambrózfalván (Pitvaros és Nagyér közreműködésével), jártunk KönyvtárMozi szakmai napon, mindenhova eljutottat a könyvek és az új eszközök.

Örömteli magánéleti események mellett végezzük a civil munkákat is.

Szóval, bár híradás nem keletkezett róla, de szorgalmasan teltek a napjaink.

Most egy picit pihenünk, aztán ígérjük a nyáron sem áll meg a munka! A következő két hétben mi szabadságon leszünk, de sok szeretettel várunk mindenkit Keszthelyen, az 50. MKE Vándorgyűlésen! Mi ott leszünk!

Addig is jó pihenést és szép nyarat aki szintén szabadságon lesz, és kitartást mindenkinek, aki még dolgozik!

 

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük