Nyári ez+az

Kedves Kollégák!

Mint az előbbi posztban is láthattátok, hiába van nyár, és hiába igyekszünk minél többet fürdőruhában járni, azért a nyáron is dolgozunk mi is.

Követve az eseményeket, azt is bizonyára sokan láttátok, hogy magánéleti változások is történtek a nyár folyamán. Ha jól tudom, négy Somogyi-könyvtáros kolléga és két KSZR-es kolléga kötötte össze életét  szíve választottjával, de tovább nem szeretnék turkálni a magánéletben.

Mi pedig dolgozunk, elvégeztük a piszkos papírmunkákat, igyekeztünk utolérni magunkat.

Augusztus folyamán megérkezett mindenhova a második negyedéves könyvcsomag, és az elmaradt eszközök is. (ha még valami függőben van, hamarosan érkezik)

 

 

 

 

 

Elvégeztük az öttömösi állományellenőrzést, megspékelve egy kis letéti állomány-áthelyezéssel. (Külön köszönet a feldolgozó és gyarapító osztály munkatársainak.

Mi úgy látjuk szép lett Öttömös, remélem így látja Gábor is!

Nagy fába vágtuk a fejszénket, nekiálltunk az egyik legnagyobb állomány leltározásának és feldolgozásának is. Még folynak a munkálatok Földeákon, amit hatalmas türelemmel viselnek a lányok. Köszönjük a megértést, igyekszünk!

Van még munka, de már látjuk a végét.

Közben elkészült a dóci állomány gépi feldolgozása is, ezért köszönet az olvasószolgálat munkatársainak!

Közben megjártuk az 50. MKE Vándorgyűlést is, amin nagy örömömre szolgált, hogy két KSZR-es kolléga is részt vett, és tapasztalatokat szerzett, de erről majd számoljanak be ők maguk (egyszer szerét ejtjük Gabi és Kriszti!).

Az Én könyvtáram projektben résztvevők is dolgoznak serényen, a Somogyi-könyvtár vezetősége benyújtotta a pályázatot a Könyvtári Minőségi Díjra, amiben szintén részt vállaltak a hálózatos kollégáka is.

Közben pedig készülünk az őszi programokra, projektekre.

One Comment

  1. Tóth Gábor said:

    Igen, Öttömös szép lett! Örülök, mert az állomány sokkal átláthatóbb lett, valamint a könyvek új elrendezést kaptak!

    2018-08-17
    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük