Megyei könyvtárpedagógiai workshop

Meghívó Az én könyvtáram program Csongrád megyei könyvtárpedagógiai workshopjára

2019. október 22. –  Somogyi-könyvtár

A tavaszi workshop pozitív visszacsatolásai után várakozással tekintünk a programra. (Írásunk erről: Az én könyvtáram – Csongrád megyei workshop)

Szeretettel hívjuk és várjuk Csongrád megye könyvtárosait az önálló, és a KSZR kötelékében működő könyvtárakból egyaránt a megyei könyvtárpedagógiai workshopra.

Az alábbiakban Farkas Ferenc szakmai vezető (EFOP Projektiroda) invitálását tolmácsoljuk:

Tisztelt Kolléga!

Tisztelettel meghívjuk a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” az EFOP-3.3.3-VEKOP/16 projekt keretében „Az én könyvtáram” program Csongrád megyei könyvtárpedagógiai workshop rendezvényére, amely 2019. október 22-én (kedden), 10.00 órától 14.00-ig kerül megrendezésre.

Az én könyvtáram harmadik, egyben befejező rendezvénysorozatának fókuszában az élménypedagógia áll. A szakmai napon folytatódik a köznevelést támogató könyvtári szolgáltatások és a fejlesztett mintaprogramok bemutatása, amely továbbra is teret kíván adni a helyi együttműködéseket erősítő információ- és tapasztalatcserének.

Helyszín: Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár

(6720 Szeged, Dóm tér 1.)

Reméljük, hogy jelenlétével megtisztel bennünket. Regisztrációt 40 főig tudunk elfogadni. Regisztrálni a létszámkeret határáig – de legkésőbb 2019. október 16-ig – lehet a következő linken található felületen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2YBbmYSi5olehpx4qkM5feOI9HYQp1iNDYZlZRJQFhzm6KQ/viewform?usp=sf_link

Meghívó

Sajtóközlemény

Követésre ajánljuk Az én könyvtáram programot a közösségi oldalakon >>>

Instagram

Facebook