Segédkönyvtáros tanfolyam a Somogyi-könyvtárban

Ismét lehet jelentkezni a Somogyi-könyvtár felső középfokú szakmai végzettséget adó OKJ-s segédkönyvtáros képzésére!

Alig zártuk 2018/2019-es évfolyamunkat a komplex szakmai vizsga a szóbeli vizsganapjával június 24-én, már gyűjtjük a szeptemberi évfolyam jelentkezéseit. Az előző tanfolyammal még vannak adminisztrációs teendőink, azonban az elégedettségmérés eredményeit már összesítettük.

A tavalyi év remek eredményein ismét tudtunk javítani: 10-es skálán 9.63 pontról 9,67 pontra emelkedett. A csapat nagyszerű volt, végig erősen összetartottak. Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megye is képviseltette magát a csoportban
Íme ők 16-an a vizsgabizottság elnökével, igazgató asszonnyal és a tanfolyam szervezővel közvetlenül a bizonyítvány osztás utáni boldog percekben:

segédkönyvtáros tanfolyam
A 2018/2019-es évfolyam, valamint balról jobbra, 1. sor: Sikaláné Sánta Ildikó vizsgabizottsági tag (Somogyi-könyvtár Szeged, igazgató), Csiszár Andrea (Somogyi-könyvtár Szeged, oktatás szervező), Tőzsér Istvánné vizsgaelnök (Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Eger – igazgató)

Biztosak vagyunk abban, hogy a szeptemberben kezdők is hasonlóan jó közösséggé fognak kovácsolódni – a csapatmunka, a közös élmények, egymás biztatása, segítése, az életre szóló szakmai kapcsolatépítés mindig emeli a képzés értékét.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt a dél-alföldi régió egyetlen felső középfokú könyvtáros képzőhelyének tanfolyamára!

A tanfolyam részletes leírása honlapunk Könyvtárosképzés menüpontjában olvasható: Segédkönyvtáros képzés

 

A jelentkezési határidő: 2019. július 31. (postai beérkezés)

segédkönyvtáros képzés 2019