Kistérségi találkozó – Csanytelek

Két év kihagyás után ismét meg tudtuk szervezni kistérségi találkozónkat, ezúttal a megszépült és kibővült csanyteleki könyvtárban.

A közelmúltban került hivatalosan átadásra a szépen megújult könyvtár, most pedig a kollégáknak is be tudtak mutatkozni Ildikóék, így mindenki lophatott ötletet, inspirációt.

Úgy gondolom, egy kellemes hangulatú délelőttöt tudtunk együtt tölteni, de halljuk olvassuk mit ír erről vendéglátónk, Palástiné Papp Ildikó:

2022. március 31-én került megrendezésre a Kistérségi Könyvtáros Találkozó a csanyteleki könyvtárban, amin szép számmal megjelentek a környékünkön működő könyvtárak munkatársai.

Genczinger Ildikó rövid köszöntőjét követően Erhard Gyula polgármester úr is köszöntötte a résztvevőket, majd méltatta a település és a Somogyi-könyvtár közötti jó együttműködés jelentőségét.

Ezt követően az érdeklődők megismerhették a csanyteleki könyvtár rövid történetét, a kezdetektől napjainkig. a szakmai programok sem maradtak el! Genczinger Ildikó bemutatta a jelenlévő könyvtárosoknak a Somogyi-könyvtár megújult honlapját, majd Oros Sándor az előző évek statisztikai mutatóiban segített eligazodni.

Egy kellemes ebéd után pedig Erhard Gyula polgármester úr vezetésével megtekinthettük a felújított Nepomuki Szent János templomot, majd a Tisza partjára autóztunk, ahol a gyönyörű környezet mellet megtekinthettük a most épülő sólyapályát is.

Végezetül néhány fotó a napról. Talán egy picit visszaad a hangulatból:

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.