Programajánló 2021

Sajnos ez az év is úgy kezdődött, ahogy az előző befejeződött. Egy nagyon pici nyitás után ismét teljes zárás következett. Természetesen mi ugyanúgy dolgoztunk, ahogy korábban, bár a személyes kapcsolatok nagyon hiányoznak.

Az év elején voltunk néhány kiszálláson, feldolgozásra került a frissen csatlakozó Röszke teljes állománya, befejeztük a retrospektív feldolgozásokat is. Szállítottunk könyveket, és megismerhettétek új/régi kollégáinkat is.

Közben pedig sok sok irodai munkát végeztünk. Beszámolót, munkatervet írtunk, összeállítottuk ajánlóinkat, összesítettük az igénylistát, hamarosan teljesen kész lesz a TEKE is stb.

És elkészítettük új programajánlónkat is. Megújult formában, talán jobban áttekinthetően érhetitek el, és választhattok ajánlataink közül. Természetesen a programajánlót böngészésre javasoljuk az önálló könyvtárak számára is.

Bízunk benne, hogy hamarosan valóban lehet közönségtalálkozókat szervezni, találkozni könyvtárhasználóinkkal. Értesülhettetek arról is, hogy szerveződik az OKN őszre, arra is érdemes (és kell is már) előre gondolni.

Szóval jó böngészést, nézegetést! Ha kérdésetek van, ne hezitáljatok!

Az ajánlót eléritek az alábbi linken, ahonnal le is tudjátok tölteni! (a szemfülesebbek már föntebb is megtalálhatják, de most nem sorsolunk mogyorós csokit a megtalálók között)

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.